Учители от Хаджидимово овладяха техники за контрол и превенция на стреса

СОУ "Никола Вапцаров" - гр. Хаджидимово

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"

Обучителен курс на тема "Професионалният стрес. Техники за контрол и превенция на стреса" преминаха педагози от Хаджидимово.

Семинарът се проведе в сряда в СОУ "Никола Вапцаров" в Хаджидимово.

Доц. д-р Ицка Дерижан – председател на ЦИО „Протекта“ - разкри същността на стреса и правилните реакции на отреагиране.

Преподавателите от училището в Хаджидимово заедно с директора Мариана Боянина се запознаха със стратегиите и методите на противодействие на стреса.

По време на семинара доц. Дерижан подчерта, че учениците на СОУ “Никола Вапцаров” – гр. Хаджидимово са наистина щастливи, че преподавателите им ги познават и откликват на нуждите и желанията им. 

Обучението на педагозите от Хаджидимово продължи 8 часа и завърши със сертификат за всеки участник.

На финал учителите получиха като подарък записани на диск материали за потискане на стреса.

 

СОУ "Никола Вапцаров" - гр. Хаджидимово
СОУ "Никола Вапцаров" - гр. Хаджидимово
СОУ "Никола Вапцаров" - гр. Хаджидимово

КОМЕНТАРИ

Информаторка10:36 - 18.03.2014
Колко е смешно да се четат злостните коментари на хора, които си мислят, че пишат анонимно, а всъщност по IP адреса им се вижда кои са. Бият се по гърдите и са доволни, че и днес деня им се е осмислил като не са направили нищо градивно, а са писали по форумите. В статия, в която се говори за училищен семинар се появяват "малки душички" и почват да коментират пари. Явно на феновете на Мария Стоянова им е ясно, че нейната болка всъщност е спряното й финансово кранче.
до горните19:32 - 14.03.2014
Ех, злоба, злоба - тя няма почивен ден! Само, че тази злоба не знае, че това училище имаше нужда от директор като госпожа Боянина. Браво госпожа Боянина работете с успех! Целият колектив вярва във Вас и разчита на Вас. Върнете добрия микроклимат в училището.
запозната18:04 - 14.03.2014
Тая мърша Боянина изяде хляба на Мария Стоянова.
до ,,директорката"Боянина16:10 - 14.03.2014
Постигна си заветната мечта с пълзение,доноси и интриги.Боянина,всъщност ти си отвратителна твар като мъжът ти.Не ви ли е срам,че дължите пари и на пилетата ? И карай по-леко с училищните пари,че идва Видовден!

FACEBOOK