Учители от Абланица с дарение за пострадалите в квартал "Аспарухово"

снимка: infomreja.bg, архив

Учители и ученици от Абланица също се включват в дарителските кампании за подпомагане на пострадалите от наводненията във варненския квартал "Аспарухово".

Директорът на СОУ "Св. Паисий Хилендарски" Мехмед Имамов, помощник-директорката Калинка Гайтанинчева и Ади Конедарева с нарочно писмо уведомиха организатори и участници в Първата международна среща на учители-лидери в Истамбул, че се отказват от пътуването и даряват средствата за транспортни разходи за възстановяване на щетите от наводненията в морския град.

"Надяваме се, че решението, което сме взели е правилно. По този начин даваме своя принос за по-бързото справяне с критичната ситуация в Аспарухово", разказаха дарителите от Абланица.

Те призоваха всички синдикални учители да помогнат на пострадалите.

"Нека да помогнем на пострадалите с каквото можем, защото знаем, че да си учител не е професия, а призвание и децата не винаги помнят това, на което ги учим, а това, което сме", увериха те.

 

КОМЕНТАРИ

Циганчето11:14 - 27.06.2014
Към тези средства е необходимо да бъдат прибавени и откраднатите парични средства от всички евро - програми и най вече от селските райони от героите на общ. Х. Димово - Мульо Терзиев / с прякор по абланишки Арбен Терзиев ІІ/ и директор номер І на СОУ Абланица Младен Имамов /Тигъра/.Бъдете щедри крадливи копелета!!!!!!!
севда меизинева06:27 - 26.06.2014
една много добра кауза на нашите учители
infoM16:13 - 25.06.2014
Браво!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK