Училищни директори от Неврокопско преминаха през професионално обучение

снимки: infomreja.bg
Началникът на Регионалния инспекторат по образование в Благоевград Огнян Соколов с експерти вчера проведоха ежегодното професионално обучение с директорите на училищата от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.
 
Основата тема на дискусията бяха учебните планове, приключването на учебната година и подготовка за  следващата учебна година. В хода на обучението школските директори представиха проблеми по отношение на учебните планове, материалните бази, капацитета на училищата, успеваемостта на учениците и други. На срещата в Гоце Делчев директорите обмениха  опит и получиха нови насоки относно обучението и изпълнението на  учебните планове.
 
Част от директорите представиха и отчети за  работата на училищата си през настоящата учебна година. Те представиха и свои виждания за по-ефективен учебен процес през следващата учебна година. 
 
За новостите в нормативните уредби и предизвикателствата в българското образование през следващата учебна година говориха началникът на РИО Огнян Соколов и експерти от регионалната институция. 
 
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK