Ученик от Механото намушкан с нож

снимка: infomreja.bg

17-годишен ученик от Благоевград е намушкан тази нощ с нож в бедрото. Към 23.30 ч. снощи е получен сигнал за сбиване с ранен в градинката пред банята в Благоевград. Пристигналият на място полицейски екип установил, че сбиването е между две групи младежи. Инцидентът е станал след купон в заведение, в което гимназисти от Пето СОУ и Професионална техническа гимназия, бившия Механотехникум, празнували края на учебната година.

Побоят е предизвикан от бандата на 17-годишния Хенри Ованесян, който в началото на учебната година бе изключен заради криминални прояви от Пето СОУ. Хенри е стар познайник на полицията. Участвал е в множество сбивания. Неговото име се свързва и с побоя над охранители в "Плаза" преди месеци. До миналата година Хенри Ованесян беше в състава на юношеския отбор на Пирин.

Пострадалият Александър Л. е единадесетокласник от Механотехникума. Той е бил прободен с джобно ножче в лявото бедро. Първоначално е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград, където е прегледан и след това освободен.

Случаят е поет от полицията, в процес на установяване е извършителят, както и останалите участници в сбиването.

 

 

КОМЕНТАРИ

????????????10:26 - 29.06.2011
nali ush imashe vecheren chas kakvo pravi nep1lnoletno momche v gradinkata na banqta ?
Код за сигурност, въведете кода a2g
loading...