Ученици от СУ „Никола Вапцаров“ в Хаджидимово отличници на Националното състезание по английски език в Девин

Снимки: Личен архив

Ученици от 7-ми до 11-и клас от СУ „Никола Вапцаров“ - Хаджидимово донесоха поредната слава на училището си с отличното си представяне на Националното състезание по английски език, което се проведе в Девин.

Димитрина Захариева, Надя Попова, Ивана Керенчева, Димитър Разманов, Костадин Гочев, Александър Полянов, Кристиян Даскалов и техните преподаватели Виолета Карамихалева и Цветомира Христова, представиха  СУ „Никола Вапцаров“ - Хаджидимово на поредното предизвикателство, а именно Национално състезание по английски език „Аз мога тук и сега“.

„Учениците от Хаджидимовското школо се състезаваха с над 150 участници в състезанието от цялата страна и станаха отличници с перфектните си познания по английски език и в трите кръга на състезанието“, съобщиха изключително доволните им преподаватели и ръководството на школото.

По време на състезанието децата от Хаджидимово, според регламента, писаха есе по поставени им различни теми, както и се справиха отлично с тестовете за определяне на езикова компетенция и събеседванията във вид на интервю.

Всички получиха специални сертификати и много похвали за доброто представяне.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//