Ученичка от НПГ „Димитър Талев“ с над 4000 гласа в конкурса „Отечество любезно“ на евродепутата Асим Адемов

Людмила Фончева от НПГ “Димитър Талев" и Мирослав Пехливанов от ПМГ “Яне Сандански“ са големите победители в конкурса "Отечество любезно"

Двама от общо тримата победители в обявения от евродепутата Асим Адемов конкурс "Отечество любезно" са ученици от Гоце Делчев.

Първа с над 4000 гласа е Людмила Фончева от НПГ “Димитър Талев". На второ място е класиран Мирослав Пехливанов от ПМГ “Яне Сандански“. Третото място е за Мариан Иванов от Разград.

И тримата победители в конкурса са наградени от евродепутата Асим Адемов с посещение в Европарламента в Брюксел.

"Уважаеми участници, благодаря ви, че се включихте в конкурса "Отечество любезно" и ни направихте съпричастни с любовта си към България чрез въздействащите си видеа. Поради засиления интерес, активността и високите резултати, реших да дам не една, а три първи награди на авторите на най-харесваните клипчета", бяха думите на Асим Адемов към всички участници след приключването на конкурса.

 

Евродепутатът Асим Адемов

КОМЕНТАРИ

До поп сарърев04:33 - 24.01.2023
Можеш да целунеш рязания уи на поп саръев да разбереш вкуса на помак и да ти прости за лошите думи..
Разочарована17:31 - 20.03.2018
Жалко е, че млади дами като Людмила печелят конкурси с измамни гласове. Тя си мисли, че хората не виждат това. Много е срамно и от къде има самочувствието, че е победител.
Калоян09:39 - 20.03.2018
Поп Саръев много си смел в коментарите нещо. Защо не действаш, а само говориш бе смешник? Още 500 години.
Гласувала20:26 - 18.03.2018
Интересно 2000 китайци как разбраха за какво се говори във видеото, та чак и гласуваха... Ето така се внушава у младите хора, че с тарикатлък се печели. Жалко!

FACEBOOK