Тръгва делото срещу бившия гоцеделчевски прокурор, Константин Сулев

Снимка: iStock

Софийски градски съд утре в 9,30 часа стартира процеса срещу бившия гоцеделчевски прокурор, Константин Сулев.

Преди месеци Сулев се сдоби с обвинения за кражба на ток и сводничество. По искане на главния прокурор Сотир Цацаров, прокурор Сулев бе отстранен от заеманата от него в специализираната прокуратура длъжност, докато срещу него тече наказателно производство.

Сулев бе обвинен от специализираното звено „Антикорупция“ в Софийската градска прокуратура в извършването на две престъпления - за кражба на ток и за сводничество, съобщават от държавното обвинение.

Уличеният магистрат е бивш служител на ГДБОП, работил е в прокуратурата в Гоце Делчев, след това е преместен в Софийската районна прокуратура. Последно работи в специализираната прокуратура.

Сега Сулев е обвинен за това, че в периода от 14 октомври до 31 декември 2015 г. е осъществил неправомерно въздействие върху електромер, в резултат на което е създал условия за непълно отчитане на потребена електрическа енергия от него и неговото домакинство.

Запознати коментират, че се очаква утре на делото срещу Сулев да застане свидетел с белезници, който да разкрие с факти, снимки, документи и записи потресаващи сведения, свързани с извършени от него престъпления.

 

КОМЕНТАРИ

Том Скот08:13 - 16.07.2018
Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си проблеми? Ние предоставяме бизнес заеми, лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми, заеми за заеми, жилищни кредити, банкови заеми и заеми за изплащане на вашите сметки. Ако се интересувате, моля свържете се с нас: (patfinanceloan01@gmail.com) Какво представлява номерът: +919066340641 на Ваше разположение Н Том Скот
77707:37 - 15.07.2018
Ако,,ДС'' иска може да му счупи и газъ на този имамник, Защо вестника укрива Сулев. пише че е преместен в София- а защо ли, защото укри незаконна,,ГКМ'' притежавана от агент ,,ЛЕНКО''който съсипа гората и я разпродаде, понеже и двамата са членове на ДС и спазват дадената ,,ОМЕРТА'' ,,КАПИ-ДИ-ТУТО-КАПИ'', този ленйо е путка майна копеле, човек е със 6-сто отделение-при това оставач-има 8сми клас от някое трудово възпитателно училище НО ТОЗИ БОКЛУК Е ЧОВЕК НА КОСТОВ, ЦВЕТАНОВ и т.н.тази свиня премести сулйо на високия пост в софия, главния прокурор го разследваше по случая но и той го укри-ето резултата(този си продължава неговата си) там където са гнусните пари там е и той-а кой му позволява това-,,ДС''. към 15.07.18г. агента ленйо от тефтерчето на филип златанов е във пълен блокаж със заповед на окръжна прокуратура, проверката на фалшивите му фирми за укриване на данъци възлизащи на милиони ще бъдат прекратени от човека зад газъ му цветан цветанов от с/ шума. докато върлуват такива сулйовци, и ленковци държава няма да има.
Gencho debelaka05:24 - 12.07.2018
Генчо,Генчо... Доста хора разплака! Ред е на теб , хората около теб и семейството ти! Заслужавате го!
Минчо Сулинаджи07:52 - 11.07.2018
Еее, какво лошо има и тоз хайван да се почувства като посъдим, малко ли зулуми е направил на невинни хора по околията. Всеки му, ще бъде въздадено и възнаграден за вредите които е направил, а на такива властоизползвачи и възмездие за кокошкарските деяния на този свят, на другия в огньовете на пъкъла като коледни прасета ухилени ;-)
Р20:12 - 10.07.2018
Частен, морален и кадърен магистрат. Всичко е абсолютна постановка с кошаревски свидетели и интриги които ще издишат в съдебна фаза.
...20:11 - 10.07.2018
Хасан Барутев от абланица и Владислав Халваджиев от неделино свидетелите!
Смях19:05 - 10.07.2018
Ще му чупи кура на Сулев шпионина Генчо
gucev18:03 - 10.07.2018
Сега за кой да рекетирам?
Код за сигурност, въведете кода 2xd