Трима са пострадалите при вчерашното ПТП на Е-79, при отбивката за село Ощава

Снимка: Infomreja.bg

Виновният за ПТП-то шофьор е бил пиян

Пострадалите при вчерашното пътнотранспортно произшествие на Е-79, при отбивката за село Ощава, са трима - една жена и двама мъже. Вече е ясно и това, че шофьорът, причинил катастрофата чрез неправилно изпреварване, е бил с 2,25 промила алкохол!

Припомняме, че вчера около 07:27 часа лек автомобил „Фиат Дукато“ с 33-годишен водач от Белица, движейки се в посока към Сандански, е предприел неправилно изпреварване на влекач „Скания“ в зоната на действие на пътен знак „В24“, в резултат на което се ударил странично в лявата част на насрещно движещ се лек автомобил „Сеат Алхамбра“ с 41-годишен водач от Сандански и челно в лек автомобил „Мазда“ с 28-годишна водачка от Петрич.

Лекият автомобил „Фиат Дукато“ е отскочил назад и се е ударил във влекача „Скания“, след което се е завъртял наляво и се е спрял в прикаченото към влекача полуремарке.

Пострадала е водачката на лекия автомобил „Мазда“, която с комоцио и порезни рани е транспортирана за медицински преглед в МБАЛ - Благоевград. С фрактура на ребро и отток на далака е 58-годишен пътник в лекия автомобил „Фиат Дукато“, а с болки в гърба - негов 57-годишен спътник. 

По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK