Трима пияни водачи в Гоце Делчев през уикенда, единият шофирал с 3.13 промила

снимка: infomreja.bg, архив

Трима пияни шофьори са установени от полицейски служители от РУП - Гоце Делчев през уикенда. В събота на ул. "Стара Планина" в Гоце Делчев е спрян за проверка правоспособният водач Д.Д. на 49 годиини от с. Мусомища. Установено е, че шофьорът управлявал автомобила си "Рено-19" след употреба на алкохол. При извършената проверка с техническо средство е отчетен положителен резултат от 3,13 промила. На водача е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Взета му е и кръвна проба за химическа експертиза. По случая е започнато бързо  производство.

В съботния ден е заловен и друг пиян шофьор в Гоце Делчев. Униформени от РУП са спрели за проверка на ул."Дунав" правоспособния водач Д.У. на 29 години от града. Той управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф” с концентрация на алкохол в кръвта 1,99 промила, е констатирано с техническо средство. На водача е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Шофьорът в нарушение обаче отказал да му бъде взета кръвна проба и е задържан в РУП - Гоце Делчев за 24 часа. Започнато е бързо производство.

Пиян водач е заловен и на ул."Полк. Дрангов" в Гоце Делчев. 34-годишният П.П. шофирал колата си „Опел Астра” с концентрация на алкохол в кръвта от 2.14 промила. Нарушителят е задържан за 24 часа в РУП - Гоце Делчев. Срещу него е започнато бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK