Трима огнеборци, сред които и млада дама, на стаж в РС ПБЗН - Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Иванка Капитанова, Костадин Хаджидиманов и Никола Попов са тримата студенти, обучаващи се в Научно-приложния институт по пожарна безопасност и защита на населението, които в момента приключват стажовете си в гоцеделчевския отряд за противопожарна  безопастност.

Днес за първа година те имаха честта да участват активно в мероприятията по случай професионалния им празник заедно с големия колектив на гоцеделчевските огнеборци.

Тримата студенти споделиха пред ИНФОМРЕЖА, че желанието им след завършване на образованието им е да се върнат да работят в гоцеделчевското подразделение на Районната служба "Противопожарна безопастност и защита на населението". Те заявиха, че са изключително доволни от отношението на тях на целия колектив и че по време на стажа си са научили много полезни неща за бъдещата им професия.

Младата дама Иванка Капитанова е първа година студентка - жена, която кара стажа си в Гоце Делчев. Двамата й колеги са студенти втори курс, което никак не им е попречило да създадат отлични взаимоотношения помежду си с огнеборците от отряда в Гоце Делчев.

Тази вечер и тримата студенти ще отпразнуват подобаващо празника си заедно с всичките си по-възрастни колеги.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ddd06:38 - 15.09.2012
Младата пожарникарка дали ще се справи с маркуча?:)))
JFK23:31 - 14.09.2012
Кара се каруца, стажа се провежда!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//