Три катастрофи за ден станаха в Югозапада, един е в тежко състояние

Снимка: Infomreja.bg

Деца са сред пострадалите

С опасност за живота е мъжът, които предизвика ПТП на пътя Симитли – Разлог.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, позовавайки се на МВР, вчера около 15,20 ч. на разклона за с. Долно Осеново, АТВ с 51-годишен водач от Благоевград, завивайки на ляво към главния път, се е ударил в лек автомобил „Мерцедес“ с 32-годишен водач от с. Корница.

В резултат на инцидента, 51-годишният мъж е пострадал с опасност за живота. Той е транспортиран за "Пирогов" с фрактура на базата на черепа.

На водачът на лекия автомобил „Мерцедес“ е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

След час на пътя между с. Боголин и с. Вълкосел, 35-годишен неправоспособен водач на мотоциклет „Хонда Дилан“, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е загубил контрол над мотоциклета, излязъл е извън пътното платно и е паднал. Водачът е пострадал с фрактура на двете кости на предмишницата и контузни рани в областта на главата. Настанен е за лечение в МБАЛ – Гоце Делчев.

В 20:15 часа в Банско пък е подаден сигнал, че непълнолетен младеж от Банско, управлявайки велосипед „Реймон“ по ул. „Захари Стоянов“, не се е съобразил със стоп и отнемайки предимството на лек автомобил „Тойота“, се е блъснал странично в дясната му предна част.

С охлузни рани в областта на главата и коленете са пострадали водачът на велосипеда и негов малолетен спътник.

След извършен медицински преглед двете момчета са освободени за домашно лечение. На водачът на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK