Три катастрофи тази нощ в Пиринско

снимки: infomreja.bg

Микробус катастрофира тази сутрин на главен Е-79 край Благоевград.

Пътният инцидент е станал на мокра пътна настилка между Симитли и Благоевград, в района на комплекс „Монца”.

На завой шофьорът на микробус „Форд” изгубил контрол над управлението. Автомобилът поднесъл и потънал в крайпътната канавка, като затворил лентата за движение. В участъка скоростта е ограничена на 60 км/час има и камера на КАТ.

Пътуващата в буса 50-годишна жена е транспортирана до болницата в Благоевград с травма в областта на шията. Състоянието й не е тежко. Шофьорът и синът му, който също бил в микробуса, не са пострадали.

Още две катастрофи вдигнаха на крак тази нощ полицията и лекарите в Пиринско.

36-годишен пострада тежко при пътен инцидент на пътя Гоце Делчев-Банско. Към 22.30 часа е подаден сигнал за сблъсък между два автомобила при разклона за село Елешница, в едната кола е имало затиснат.

Изпратеният на място екип установил, че катастрофата е станала в района на село Места. 36-годишният пострадал е изваден от катастрофиралия автомобил и настанен в отделението по хирургия на МБАЛ-Разлог с политравма.

По същото време, към 22.30, румънец самокатстрофира край бенизонастанция ЕКО на пътя Марикостиново-ГКПП Кулата-Промахон. След това избягал от местопроизшествието.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK