Трактор мина през ЦСКА в Турция

Снимка: cska.bg

"Червените" трагични и срещу иранци

ЦСКА продължава да разочарова феновете си с изявите си по време на подготвителния лагер в Турция.След като преди дни загубиха с 0:2 първата си контрола от полския Корона, сега "армейците" паднаха и от екзотичния ирански Трактор.

Играчите на Нестор Ел Маестро се представиха много слабо и загубиха с 0:1. Попадението дойде след рикошет в крака на Християн Петров в 52 минута на двубоя.Въпреки че ЦСКА игра на практика с всичките си титуляри, поднесе постна продукция в офанзивен план и притесни сериозно феновете си.

Символ на творческо безсилие бе и червеният картон на капитана Амос Юга. Той бе изгонен четвърт час преди края на мача след грубо нарушение. Като интересното е, че той получи червен картон и в мача срещу Корона.

"Не ме притеснява толкова резултатът, колкото недобрата ни игра. Нелогично беше да загубим този мач. Все още момчетата не са в най-доброто си физическо състояние. Очакваме пристигането на Фернандо Каранга, което се бави заради документални проблеми в Бразилия. Ще говоря с Амос Юга, той трябва да се контролира повече", коментира Ел Маестро.

Следващата контрола на ЦСКА е на 30 януари срещу словашкия Тренчин, като двубоят отново ще се играе в турския курорт Белек.

"Червените" ще се готвят в чужбина до 4 февруари, след което се прибират на родна земя за подновяването на шампионата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK