Тяло на мъж изплува в язовир "Огоста"

снимка: infomreja.bg

Тялото на изчезнал на 1 април тази година мъж изплува като по сценарий за мафиотски филм от водите на язовир "Огоста", съобщава БЛИЦ. От Областната дирекция на МВР в Монтана заявиха, че полуразложеният труп бил открит със завързана раница на гърба, която била пълна с камъни.

Според първоначалната информация мъртвият човек е 48-годишен с инициали К.Д. Тялото му било забелязано на повърхността на водата в непосредствена близост до язовирната стена. Извадили го водолази от Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението". В раницата му заедно с камъните били открити таксиметров апарат и тефтер. "По всичко личи, че човекът е бил убит. Камъните са го задържали на дъното и най-вероятно е починал от удавяне. Нека обаче изчакаме и резултатите от аутопсията", коментират от МВР.

Трупът е транспортиран до отделението по Съдебна медицина на МБАЛ-Монтана. От полицията са уведомили близките му роднини, които потвърдили неговата самоличност. От областната дирекция на МВР отказват официален коментар по случая с краткото обяснение: "Причините за настъпването на смъртта са в процес на изясняване".

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK