Телевизия КОЛОР стана на 17 години

снимка:infomreja.bg

Телевизия КОЛОР стана на прекрасната възраст 17 години. Тя е първата в Кюстендил. Създава я в своя телевизионен сервиз човекът, който и до сега е неин собственик и управител–Иван Стоименов. През изминалите 17 години в екипа на телевизията са работили десетки хора, всеки от които е допринесъл с нещо за нейното развитие и за авторитета й на медия, която точно напипва пулса на живота в нашата община при всякакви обществено-политически превратности.

Днес работещите в телевизия КОЛОР са хора, всеотдайни в работата си и почтени към Негово величество зрителя. Сред тях има както докторанти в Българската академия на науките, така и млади хора, току-що приети в Софийския университет. Вместо с традиционната торта, телевизия КОЛОР украси своя празник с разкошен зелник, майсторски омесен от златните ръце на Тони Евтимова от квартал „Герена”. Едни отнай-цветните поздрави за рождениците бяха свързани с името и професионализма на медията.

КОМЕНТАРИ

tony kuzumski16:45 - 13.12.2011
licen pozdrav za Rosi ! mnogo e dobra!
Успокои ли се, Уплашената?19:03 - 23.08.2011
Хората работят, не си правят фотосесии.Вярвам, че ти си първа хубавица - в очите на баба ти, и си на високо ниво - в собствените си очи.Гледай се по-често, няма нужда да гледаш медии, за които не си дорасла, мила. Па и скокни до Коняво да ти пребаят или пикай на камък да ти мине уплахата.И спри да хълцаш!
До уплашената08:00 - 23.08.2011
Сподели и ти какво правиш на толкоз високо ниво, че си станала разбирачка. И колко ти плащат за подобни коментари?
Уплашена20:44 - 21.08.2011
КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ ХОРА СЕ В ТАЗИ "ТЕЛЕВИЗИЯ" НЕ СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ Е НА ТОЛКОВА ДОЛНОПРОБНО НИВО.......

FACEBOOK