Тежка загуба за "Пирин" в Разград

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин инкасира най-неприятната си загуба до момента в А група, след като зелените отстъпиха на шампиона Лудогорец в Разград с категоричното 4:1. Орлетата допуснаха 4 гола до почивката, като през 10 минути домакините се разписваха във вратата им. Противно на очакваното, мачът започна с чисто положение за Пирин, след като Тошев бе немерен добре в наказателното поле, но ударът му с глава бе неточен. 

Последва меле в наказателното поле на Пирин, като с удар на Дяков бе избит лошо от Костов, а Препелица довкара топката за 1:0. Десет минути по-късно Кешеру бе изведен отлично в наказателното поле и с премерен удар матира стража на Пирин за втори път. Третият румънец Козмин Моци бе авторът на четвъртото попадение, след като Натаниел центрира отлично и защитникът с глава се разписа. 

Димитър Благов и Тони Тасев имаха добри възможности за гол в 38 и 42-та минута, но ударите им бяха спасени от Аргилашки. Вандерсон отбеляза последното попадение за домакините, като нанесе неспасяем удар от 30 метра до гредата. 

През втората част силите на орлетата стигнаха за почетното попадение в 78-та минута, когато точен бе Генов, с ефектен удар покрай вратаря на Лудогорец. 
В следващия си мач Пирин домакинства на Левски на ст. "Христо Ботев", като мачът е в 20:30 часа тази неделя.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK