Тежка катастрофа затвори пътя за Доспат през Сатовча

Смачканият "Опел Вектра" на Северин Камарски, снимка: infomreja.bg

Тежка катастрофа затвори преди час пътя за Доспат през село Сатовча. Инцидентът е предизвикан от Северин Камарски от Сатовча, който с висока скорост и при неправилно изпреварване близо до разклона за село Долен се забил в насрещен автомобил.

В болницата в Гоце Делчев е транспортиран ранен мъж от колата, върху която е налетял с возилото си Камарски. Очевидци на катастрофата коментираха, че единият от двата автомобила е бил буквално разцепен на две. Освен това сатовчанският водач Северин Камарски е карал с много висока скорост.

В района хората говорят, че младежът  имал афинитет към високите скорости и често изправял на нокти местните хора и полицаите.

В момента движението за Доспат е спряно, а движението се осъществява по обходен път през село Вълкосел. Образувана е  дълга колона от  чакащи автомобили.
 

Смачканият "Опел Вектра" на Северин Камарски, снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

davigo nachukam21:12 - 30.12.2013
дава еба и помаците смотани дееба
davigo nachukam21:11 - 30.12.2013
дави еба маиката ами ако беше отрепал 4увека
Я16:26 - 04.08.2013
"ТОНИ 21:25 - 30 юли 2013 ....... И на опитен шофьор може да се случи, никой от нас не е застрахован. ..." Прав си никой не е застрахован, но опитен (с ум в главата) шофьор никога няма да кара с такава скорост на такъв път при такива условия. ТОНИ 21:25 - 30 юли 2013 ....Ами момчето е на такава възраст, всеки младеж на неговите години си позволява да настъпи газта.... Всеки младеж с разум в главата, независимо от възраст и етнос не би си позволявал много неща. ТОНИ 21:25 - 30 юли 2013 ....... И ние сме с визше образование, че и с две, доказали сме се отдавна. Има и християни неграмотни. Така че, да не се обиждаме на етноси и образование...... На етнос ... човек не би трябвало да се обижда. Не той е избрал какъв да се роди. Дали си българин, помак, ром(циганин) .... преди всичко ти си човек. Кой на кого ... майката, това не разбирам как Ви го родиха умните глави с по две висши образования ... тук, където може да го прочете и малко дете !!! Уви обаче трябва да се обиждаш на образование, след като не можеш да си напишеш правилно какво е то(визше), че и даже претендираш, че си с две ... И какво от това. И седем да имаш пак си си същия ... Масово коментарите Ви са с латински букви. Писането на български език с латински букви е като писането на стена с ла*но. Чете се но не е красиво. После пак ми коментирайте колко сте образовани. Възпутена 22:31 - 01 август 2013 ....Какво значение има дали си помак,турчин или християнин?... Помак или Турчин не могат ли да бъдат християни, че така ги степенуваме? И за другия път смени П с М в името. Ако не се цензурираме сами, никой не може. Също както ако ние не караме разумно, никой не може да ни накара. trufa 18:30 - 29 юли 2013 Защо до сега не са му отнели шофьорската книжка.Чета коментарите по горе,че е бил голям Шумахер.Къде дремят тия МВР-та а,като убие някой невинен,тогава ли ще взимат мерки?..... И като му вземат книжката ... И без книжка ще се качи на колата и ще направи поразия. То с книжка или без - акъл като си няма така става. А колкото до дремането на МВР-то, ако предприемат мерки от рано - преди белата, дали няма да се ревне за дискриминация ???
Do Kocev21:28 - 02.08.2013
da eba maikati gnuska ebana shibana ti si nai typiq gqur da ti eba maikata ~!!!!!!!!!!!!!

FACEBOOK