"Тайната на един Дон Жуан" през май в Сандански

По покана на Ивем Лайф и Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” на 4 май в Сандански ще гостуват известните артисти и звезди на българското кино - Михаил Билалов, Албена Павлова и Камен Иванов с хитовата постановка "Тайната на един Дон Жуан" на театър "Невена Коканова " - Ямбол.

Комедия и драма ще се слеят в едно на сцената на Дома на културата -Сандански. Всичко това с неподправения и изискан хумор на Валентин Красногоров. В главните роли ще влезнат познатият ни от крими сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов, "столичанката в повече" Албена Павлова и Камен Иванов , а „Тайната на един Дон Жуан“ най-накрая ще бъде разбулена.

На двама бъдещи младоженци се налага да изберат случайно срещнат мъж за свидетел на бракосъчетанието си. Човекът е с доста странно поведение и за да му се надсмее и позабавлява, двойката го моли да разкаже за жените, с които е бил. Резултатът обаче е съвсем неочакван. Между тримата настъпва обрат, който решително променя живота им. Чистотата на душата, интелектът и чувствителността успяват да се надсмеят над рационалността и прагматизма.

Билети за постановката могат да се намерят на касата на площада от 24 април, а за предварителна заявка и продажба на тел. 0894301368 и 0888324953.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK