Съветникът Ангел Тунчев с два шева на главата, ударен с бутилка в дискотека "DOPE"

Ангел Тунчев, снимка: ПП ГЕРБ

Общинският съветник инж. Ангел Тунчев от групата на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев пострада при инцидент в неврокопската дискотека "DOPE", станал късно снощи.

Тунчев е с два шева на главата, с разбита глава е и младеж от хаджидимовското село Копривлен. Те са потърсили помощ в МБАЛ "Иван Скендеров", където са били прегледани от д-р Иван Канелов.

Двамата са станали жертва на агресивна компания от солидно почерпени младежи, които си позволили да ги замерят с чаши и бутилки.

"Бях тръгнал до тоалетната и нещо тежко ме удари по главата. След мен падна на земята и момчето, с което се разминавахме в този момент, то също бе ударено с нещо по главата. По-късно разбрах, че са ме уцелили със стъклена бутилка от кока-кола. След като не можах да спра кръвта, потърсих медицинска помощ", обясни общинският съветник Ангел Тунчев, който уточни, че не е бил бит или удрян умишлено от пияните младежи.

Той бе категоричен, че не е влизал в ниакви противоречия с почерпената група. Според клиенти на дискотеката причината за замерянето с чаши и бутилки била неволното блъскане в масата на буйната компания от страна на момчето от Копривлен при преминаването му от там. Те се афектирали, след като чаша с питие се разляла.

"Няма арестувани за снощния инцидент в дискотека "DOPE". Няма данни за побой или меле, както и за нарушаване на обществения ред, с което да е смущавано спокойствието на клиентите. Всичко се е случило за секунди. До момента няма и постъпили жалби от двамата пострадали", съобщиха за ИНФОМРЕЖА от полицията в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

до ххахаха21:44 - 02.03.2014
в кой от горните имена еспоменато най- омразното име в България -Башев та ти ни го навираш пред очине .Явно на теб ти се привижда. Никойъ не го е страх от него а трябва ли да ни естрах като той е нашият народен представител или забрави че политическите борби за един народен представител свършват ден след изборите и той е депутат на всички хора от избирателният му район . Кой му дава право даплаши и дели хората .Рано или късно ще си го получи и покрай него ивие които продавате вярата си но този яничерин .Горете в ада
хахаха19:53 - 02.03.2014
Пониже от ненормалници като него никой не го естрахххххххххххххх
до феновете на ДПС18:41 - 02.03.2014
Тоя Башев ви е взел акъла направо!Привижда ви се навсякъде, понеже ви е страх. Тук говорим за това на кого се подлага Тунчев, та си мълчи и порка в "Наркотик".
знаещ и познаващ18:24 - 02.03.2014
На Ангел Тунчев не можете на малкия пръст да стъпите ,това ви боли вас тъпунгерите .Прав е Ефрем , подлогите на ДПС и слънчогледките по добре да мълчатче скоро вятърът ще ги отвее в пустинята .

FACEBOOK