Веселин Христов е новият лидер на БСП в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Той бе представен от организационния секретар на БСП - Борислав Гуцанов

Веселин Христов е новият председател на Общинския съвет на БСП в Благоевград.

Той бе избран на ръководния пост по време на отчетно-изборна конференция на общинската партийна организация, проведена тази сутрин.

Новият лидер на благоевградските социалисти бе представен от организационния секретар на БСП – Борислав Гуцанов, на пресконференция, на която присъстваха още кметът на Гоце Делчев и зам.-председател на БСП – Владимир Москов, областният лидер и зам.-кмет на Гоце Делчев – Валери Сарандев, областният координатор Костадин Юнчов от Банско, депутатът от Гоце Делчев - Богдан Боцев, и Борис Цветков - организатор за Благоевград.

„Днес, с провеждането на избор на нов председател, продължаваме процеса по оздравяване на местната структура. Целта ни е да увеличим членската маса и да привлечем повече млади хора, както и да работим активно за спечелване на предстоящите евроизбори“, заяви новият лидер Веселин Христов, който е и общински съветник. Той е на 38 години, семеен, с две деца.

Христов застава на мястото на Любен Милев.

Избрано бе и 25-членно ръководство, в което има досегашни, но и нови членове.

По решение на Националния съвет в Благоевград и Банско бяха насрочени извънредни отчетно-изборни конференции.

Както ИНФОМРЕЖА писа, първата конференция се проведе състоя в Банско, на която бе избран за председател 50-годишният Димитър Везюв.

„Силно впечатлен съм и от двете конференции. В Банско новият председател бе избран без нито един глас „против“ и „въздържал се“, като над 30% от делегатите бяха млади хора под 35-годишна възраст“, каза Борислав Гуцанов.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK