Състезател от „Евротрамп“ със златен медал от Международния турнир в Солун

Снимки: "Евротрамп" - Кюстендил

Еманоил Валентинов при 11-12 годишните момчета от „Евротрамп“ - Кюстендил се окичи със златен медал от Международния турнир по скокове на батут в гръцкия град Солун.

След оспорвана квалификация на финалите, той заслужено победи своите връстници от Гърция и България и вдигна златната купа на почетната стълбичка. 

В състезанието участваха 10 клуба от Гърция, 5 български клуба, както и  Националния отбор по скокове на батут на България, за който това беше един вид контролно преди Европейското първенство.

В надпреварата за купата се включиха  200 гръцки и български спортисти във всички възрастови групи и дисциплини на батут и двоен мини батут.

"Евротрамп" Кюстендил бе представен от Еманоил Валентинов.

"Всички клубове участваха с най-добрите си спортисти, получи се силен турнир. Това бе полезна проверка за моментната подготовка на състезателите преди Европейското първенство, което ще се проведе в края на март и началото на април в испанския град Валядолид. Емо заслужено спечели, той е много упорит и качествен състезател. Кюстендилската школа и ние като треньори се гордеем с неговите постижения", сподели треньорът на Еманоил - Асен Стоицов.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK