Със стилно парти отбелязаха Деня на доброволеца в Кюстендил

снимки: Сдружение "Партньори - Кюстендил"

Със стилно парти, много награди и изненади екипът на Сдружение „Партньори – Кюстендил” поздрави своите доброволци. Поводът бе Международния дент на доброволеца – 5 декември.

За първи път той се чества през 1985 г. по инициатива на ООН, когато световната организация приканва правителствата и неправителствените организации от всички страни да изкажат уважение и благодарност към доброволците и да дадат по-голяма гласност на дейността им. 

На този ден обществото традиционно отдава почит към хората, които с безвъзмездния си труд помагат за подобряване на живота на слабите и нуждаещите се от помощ, с което допринасят светът да се превърне в по-мирно и безопасно място.

Младежите от Центъра за работа с доброволци към сдружението, който е част от мрежата на Национален алианс за работа с доброволци, получиха своите тениски. Имаше много номинации и награди за най-активните през 2013 година, както и специален приз „Рицар на добрата воля”, който по традиция се връчва на най-заслужилия доброволец към всеки център от мрежата на НАРД.

Председателят на сдружението Веска Миланова прочете поздравителен адрес от Ренета Венева, председател на Националния алианс, чрез който бяха отправени много мили думи на благодарност за всеотдайната работа и инициативността на доброволците и чрез който тя пожела много бъдещи успехи и все по-високи постижения в следващите инициативи.

 

снимки: Сдружение "Партньори - Кюстендил"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK