Съпругата на Митко Донев, който не успя да се пребори с рака, дари 15 000 евро за лечение на болна жена

Жестът на Кристина Донева трогна всички неврокопчани, снимка: Личен архив

Невероятно човешки и благороден жест направи Кристина Донева от Гоце Делчев, съпруга на починалия неотдавна Митко Донев, за лечението на който жителите в общинския център събраха за броени дни непосилната за семейството му сума за лечението му.

Решението на Кристина да дари останалите неусвоени пари разтърси приятелите и близките на почерненото семейство, всички неврокопчани, както и цялата социална мрежа. Парите ще бъдат дарени за лечение на болна жена от града.

Ето какво написа в личния си профил във фейсбук съпругата на Митко Донев:

Скъпи приятели във фейсбук и граждани на град Гоце Делчев, нямам думи да изразя безкрайната си благодарност от мен и цялото ми семейство за това, че всички вие бяхте съпричастни, за да бъде събрана непосилната за нас сума, която трябваше да бъде събрана буквално за броени дни! Благодарим ви с цялото си сърце и добри чувства! Извървяхме много тежък път, но не успяхме да се преборим с коварната болест, съпругът ми и баща на детето ми, си отиде! Половината от сумата, която бе събрана, успя да помогне за част от лечението на Митко и за транспортирането му до България!

Останалата част от сумата на стойност 15 000€ днес беше преведена на сметката на Елена Димитрова Зайкова от Гоце Делчев, която е с диагноза рак на хранопровода, за която започна кампания, за да бъдат събрани 30 000 лева - точната сума, която остана от лечението на Митко! Жената е за спешна операция, млада е и има големи шансове да бъде излекувана! Парите са преведени в сметката и тя ще замине на операция възможно най-скоро! Всички заедно и с вас помогнахме и на нея!!!

Моите уважения към вас и хиляди благодарности!

Бог да Ви Благослови!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK