Съюз на българските спасители стартира кампания за събиране на средства за създаване на Гражданска система за уведомяване при бедствия

Снимка: Община Сандански

Съюз на българските спасители стартира кампания за събиране на средства за създаване на Гражданска система за уведомяване при бедствия, катастрофи, долекарска помощ и извънредни ситуации.

Идеята за създаването на подобна система е на председателя на СБС-Костадин Карамитов.

След големите природни бедствия, които връхлетяват България – пожари, наводнения, земетресения, свлачища и бури, които нанасят материални щети и отнемат стотици човешки животи, създаването на уведомителна система би спасило много хора. Причината за нейното създаване са и масовите катастрофи.

Практиката и теорията, която има за малкото години отдаден като доброволец – спасител е, че първите от 2 до 5 минути могат да се спасят огромен брой хора, които са пострадали. Правилния начин на оказване на помощ ще спаси много хора!

Карамитов отправя покана към всички приятели, партньори, познати, симпатизанти и граждани на Република България с молба всеки, който вярва, че тази система ще намали смъртността при инциденти при бедствия и катастрофи.

Моля подкрепете кампанията със SMS с текст DMS SBS на 17 777. Цена за еднократно дарение за абонати по договор с Теленор, VIVACOM и Mtel: 1 sms е 1 лв. ДДС не се начислява. Цена за потребители на предплатени услуги: 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Благодарение на DMSBG ние от СБС стартирахме кампания за събиране на средства. Сумата, която е нужно да съберем е 15 000 лева всеки, който иска да дари сума може да го направи и чрез ePay.bg, а скоро ще обявим и банкова сметка където всеки ще може да направи дарение с по – голяма сума.

Всяко физическо и юридическо лице, което направи дарение ще бъде вписано (чрез лично съгласие) в официалния сайт на СБС и официалния сайт на системата. Умоляваме всеки, който има желание да бъде добавен като дарител да изпрати своите данни на e-mail adress: [email protected] или на тел. номер +359 896 50 40 10.

„Искаме да отбележим, че всяка стотинка, всеки разход (фактури, касови бележки, квитанции и др.) ще бъде публикуван в официалния ни сайт“ – споделят от СБС.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK