Съединението обедини различните партии и коалиции в Кюстендил

снимки: infomreja.bg

Представители на държавни структури, политически партии, граждански организации и граждани отбелязаха в Кюстендил 128 години от Съединението на България. На паметника на “Булаир” те поднесоха венци и цветя в знак на признателност.

На мястото бяха издигнати знамената и на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и на клуб „Граничар”.

„Темата за Съединението винаги е актуална, надявам се, че най-после на поколенията ще завещаем действително една кауза, а тя може да се казва само България. България не може да бъде разделяна, не може да бъде узурпирана. Не може да има гладни и боси, не може да има хора, които преуспяват в начинанията си, които обаче вредят на нашата страна и на националните ни приоритети. Не може да има Закон за вероизповеданията, който връща джамии и който унищожава християнството. Така че мисля, че тази кауза отново ще ни обединява и ще бъдем заедно за преуспяване на тази наша любима страна. Успешен празник на всички”, каза кметът на община Кюстендил Петър Паунов.

Церемонията уважиха още заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова и областният управител Иван Каракашки.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ВЪЗМУТЕНА СЪМ...17:41 - 06.09.2013
..ОТ ТОВА, ТАЗИ САНДАНСКА КУРВА СЕ ИЗТАПАНЧИЛА ДО МАЯ МАНОЛОВА! ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА ГРАНИЦА НА ИЗЯВА ВСЕ ПАК!!! НЕКА НЕ ОСКВЕРНЯВАМЕ ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ ГАСТРОЛЬОРКА!!!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK