Съдят Иван Пиринлиев, пребил дядо от Гоце Делчев. Възрастният починал от раните си

Снимка: Фейсбук

Окръжна прокуратура – Благоевград, внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Иван Пиринлиев на 28 години.

На 28.04. миналата година Пиринлиев, заедно с негови приятели, гледал състезанието „Млад огнеборец“ на стадиона в Гоце Делчев. След приключване на събитието, с управлявания от него лек автомобил „Део“, тръгнали към центъра на града. Около 11:30 ч. наближили магазин „Валан“, където Иван искал да остави колата на паркинга на търговския обект.

В този момент към магазина пеш идвал Иван Шущарков на 68 години. Пиринлиев го видял и надул клаксона. Възрастният пешеходец се обърнал, забелязал колата, забавил ход, отдръпнал се назад и казал на Пиринлиев – „…какво си се разсвирил“.

Подразнен от реакцията му, Пиринлиев го напсувал, след което продължил шофирането и спрял на паркинга.

Възрастният мъж тръгнал към мястото, където Пиринлиев спрял автомобила, застанал до вратата на шофьора и заявил „… ти какъв си бе, мухльо, че ме псуваш…“. Той хванал Пиринлиев за тениската и започнал да го дърпа, при което дрехата се скъсала. След тези действия възрастният мъж напсувал шофьора на автомобила. Това ядосало Пиринлиев, той слязъл от колата и се нахвърлил върху Шущарковс юмруци. Нанесъл му силни удари в областта на главата и лицето, от които той паднал на земята и си ударил главата. Пострадалият лежал безпомощно по гръб на асфалта, по главата и ушите му имало кръв, а лявото му око било подуто. Обвиняемият се изплашил, взел шише с минерална вода от автомобила и го напръскал по лицето, за да се свести. Повдигнал главата му, за да промие раната и го обърнал настрани, за да не си глътне езика. Пътуващите с обвиняемия в автомобила подали сигнал за инцидента на телефонен номер за спешни повиквания 112.

Пострадалият бил транспортиран от медицински екип до МБАЛ-Гоце Делчев, а от там по спешност в болнично заведение в София, където бил веднага опериран. След продължилото 46 дни интензивно лечение, възрастният мъж починал.

Според експертното заключение, между получените травматични увреждания и настъпилата смърт на Шущарков има пряка причинно-следствена връзка. Предстои да започне съдебен процес срещу И. Пиринлиев, обвинен в умишлено нанесена тежка телесна повреда, причинила смърт на възрастен мъж.

 

 

КОМЕНТАРИ

Патката20:19 - 18.01.2018
Да го пращат че сме зажедняли за нови невясти
Bobi igov19:56 - 18.01.2018
Shte ima sex i sled zatvora i predi zatvora orgia shte e
Опааа18:37 - 18.01.2018
Ще има секс в Бобов дол ако не е наясно доста приятели на Васко и Кольо го чакат там
Код за сигурност, въведете кода 8as