Свилен Нейков награди с плакет треньора на детския футболен отбор в Разлог

снимка: Община Разлог

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков отличи с плакет треньора на детския футболен отбор към „Пирин - 2002” в Разлог - Христо Джоджов. Наградата му връчи кметът на Общината инж. Красимир Герчев.

Високото отличие, което получи разложкия треньор, е за принос в популяризирането и развитието на спорта сред децата в общината. Той притежава лиценз „УЕФА Б" от Българската треньорска школа по футбол. 

"Христо Джоджов показа комуникативност и колегиалност. Показа своите умения за организиране и изпълнението на задачи в тренировъчния процес на децата. Радвам се, че получава признание лично от спортния министър", каза кметът на Разлог при връчването на плакета.

Христо Джоджов работи с 60 деца от общината. Той благодари за отличието и коментира, че това го мотивира да работи още по-усърдно.

Джоджов започва своята кариера като треньор на децата на „Пирин – 2002" – Разлог едва 24-годишен и в продължение на пет години предава знанията си с желание и хъс на малките футболисти в Разлог.

Двама от възпитаниците на Христо Джоджов в момента играят в националния отбор за юноши, а други са печелили призовете „голмайстор” на Международен турнир, организиран от Община Разлог и ФК „Пирин” Разлог, на градския стадион, както и отличието „най-полезен играч” в турнира в Перпинян – Южна Франция.

Миналата година неговите възпитаници грабнаха завидното първо място в турнира в Банско за деца и юноши (набор 1997-1998 год. и набор 1999-2000), а на турнира „Купа Кока Кола” в Благоевград спечелиха две втори места -  набор 1997-1998 година и набор 1999-2000 г.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK