Свидетел на боя в Благоевград: Андон искаше да разбрани момчетата

Снимка: Infomreja.bg

Изяснява се случая от тази сутрин, при който бяха наръгани три момчета в центъра на Благоевград.

Ш. И. е свидетел на случилото се. Той заедно с Андон Костадинов от Скрът и техни приятели от същото село се забялвяват в дискотека на ул. "Арсений Костенцев".

Ш. И. и Андон, както и още едно момче от компанията, тръгват в посока към Младежки дом за да се приберат с такси.

Виждат група от хора. Андон е много пиян, но не е избухлив. Качват се в таксито. В същия момент две групи от момчета се сбиват на пиацата. Били на купон в дискотеката при Младежкия дом. Вадят ножове.

Андон излиза от таксито за да разбрани побойниците. Още с първата стъпка извън колата е наръган с нож. Приятелите му го издърпват да влезе в таксито. След минути започва да му тече обилно кръв в областта на корема.

Таксито директно го кара в Спешния център, където е вкаран за операция. В момента вече е в стабилно състояние, в реанимация.

Андон не се познава с другите две момчета от Велинград и Луковит, които също са пострадали. 25-годишният мъж от Скрът не е студент. Той идвал често в Благоевград при своите приятели за да се веселят. Баща му работи в чужбина, а майка му и брат му са в Скрът. Жената разбира за пострадалия ѝ син часове след като той вече е в МБАЛ-Балгоеград.

Ш. И. твърди, че имало много хора на стоянката на такситата. Вътре в дискотеката, където била компанията на Андон, не е имало саморазправа или закани от когото и да е. Андон е пострадал в опита си да прекрати боя.

Първоначалната верия на запознати е, че момчетата са се сбили заради момичета, но сега данните се променят.

 

 

КОМЕНТАРИ

SS14:13 - 23.11.2017
21-ви ВЕК.Вижте се бе МЪРШИ.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK