Студент от Гоце Делчев присъства на международен форум в Брюксел

Ахмед Пингов /на снимката вдясно/, снимки: Агенция "Стратегма"

Бивш възпитаник на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в Гоце Делчев  и настоящ студент във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Ахмед Пингов, бе сред присъстващите на международен форум в Брюксел.

Неврокопчанинът е бил поканен от Агенция „Стратегма“ като гост на заключителната конференция на проекта „ОСП: За:връщане в бъдещето”. Събитието се е провело в хотел „Меркюр Сентър Луиз", Брюксел на тема „Завръщане в бъдещето – селското стопанство”.

„Пингов получи поканата да присъства на официалното събитие заради успешната му презентацията на тема „ОСП: минало и бъдеще” по време на стартовата международна конференция по проекта, която се проведе на 26 и 27 юни в столицата под патронажа на министъра на земеделието Мирослав Найденов“, поясниха от Агенция „Стратегма“.   

Проектът е финансиран от Генерална дирекция „Земеделие и развитие на селските райони" на Европейската комисия и се изпълнява от Агенция „Стратегма“ ООД и Интелдей Сoлушънс, с партньорството на Портал ЕВРОПА. Той е част от общоевропейската кампания, посветена на 50-годишнината от създаването на Общата селскостопанска политика (ОСП), която е ключов елемент от европейската интеграция и е осигурила на европейските граждани пет десетилетия на продоволствена сигурност и развити селски райони.

Проектът е международен и в него са участвали представители от България, Малта, Португалия и Естония.

На заключителната конференция на 14 декември в Брюксел са представени резултатите от проекта. По време на официалното събитие се е състояло и награждаването на победителите от видео/фото конкурс „Завръщане в бъдещето – селското стопанство”. В конкурса, проведен в рамките на проекта, със свои снимки е участвал и Ахмед Пингов.

 

Ахмед Пингов /на снимката вдясно/, снимки: Агенция "Стратегма"
Ахмед Пингов /на снимката вдясно/, снимки: Агенция "Стратегма"

КОМЕНТАРИ

сиси23:09 - 06.01.2013
Здравейте, бихте ли ми казали кой е авторът на тази статия?
hhhh17:34 - 31.12.2012
koi te darpa mladejo ???? Tolkova lesno ne stiga , ne trqbva samo ambicia nali ?
тракторист11:58 - 28.12.2012
Няма по страшно нещо от посредствения, но напорист човек!!!Иначе този бъдещ деятел на земеделието е добре да поработи върху материала по български език от основното училище.
Pingov00:27 - 28.12.2012
Mersi Slanca moi :* :* :*

FACEBOOK