Строги мерки за охрана на мача България - Естония предприема СДВР

Снимка: Infomreja.bg

Пропускателният режим ще се осъществява през два контролно-пропускателни пункта

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и организация на движението в столицата във връзка с предстояща футболна среща, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Утре от 18:00  часа на стадион „Славия - Александър Шаламанов“ в София предстои да се проведе футболна среща между младежките национални отбори на България и Естония. Около стадиона ще бъде изградена буферна зона. Пропускателният режим ще се осъществява през два контролно-пропускателни пункта на ул .“Коломан“ – единият от страната на бул. „Овча купел“ и вторият от страната на ул. „Славия“.

За да бъде избегнато струпване, поради щателните проверки, приканваме зрителите да се възползват от отворените входове на стадиона в 17:00 часа.

Уведомяваме посетителите, че ще бъдат извършвани проверки на лица, с цел установяване на извършители на противообществени прояви от вечерта на 16 ноември. Преди, по време и след провеждане на футболната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на престъпления на територията на града.

От страна на организатора са предприети стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Призоваваме всички, които ще отидат да подкрепят младежкия национален отбор, да бъдат внимателни и да не допускат да бъдат въвлечени в провокации, съобщават още от Министерството.

Ще се извършват и проверки за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки и др.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK