Стотици малки и големи неврокопчани се включиха в голямото чистене

снимки: БСП - Гоце Делчев

За поредна година жителите на Гоце Делчев и общината проявиха завидна активност като се включиха в националната кампания „Да изчистим България за един ден”.

Във вчерашния ден в почистването на града и съставните села на община Гоце Делчев участваха ученици от учебните заведения, служители от частни и общински форми, служители от администрацията, младежки партийни организации и много граждани.

И тази година сред най-активните младежи бяха от Младежкото обединение на БСП.

Във връзка с инициативата Община Гоце Делчев сформира работен екип, който координираше работата по почистването на града и извозването на боклуците, но за жалост след приключването на инициативата телефоните на въпросната комисия останаха безмълвни, заради което не станаха известни крайните резултати.

Кампанията за почистване на Гоце Делчев по инициатива на Общинската администрация и кмета Владимир Москов започна още преди Великденските празници и националната кампания „Да изчистим България за един ден" бе едно продължение на установената традиция в града и общината.

Акцията по чистота спомогна за постигането на една чиста и екологична среда в града, която е била винаги на ниво, е мнението на стотиците български и чуждестранни гости и туристи, посещаващи през всички сезони Гоце Делчев.

 

снимки: БСП - Гоце Делчев
снимки: БСП - Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK