Стефан Апостолов влиза в парламента с над 5 000 преференции само от община Симитли

Стефан Апостолов

2/3 от избирателите в община Симитли гласуваха на предсрочните парламентарни избори. Същият процент са посочили персонално Стефан Апостолов за депутат в следващия парламент.

Над 5 000 са бюлетините с преференциален вот за Стефан Апостолов от гражданската квота в листата на ГЕРБ. Партия ГЕРБ е с повече от убедителна победа в общината. Над 70 % от гласувалите са предпочели ГЕРБ. Другите основни претенденти за властта в държавата – БСП, едва прескачат в процентите към двуцифрено число.

В допълнение на респектиращата подкрепа за Стефан Апостолов от гласувалите в община Симитли са и немалкият брой бюлетини, отчетени като недействителни поради объркване на избиратели при гласуването.

С 5 000 плюс преференциални гласове, Стефан Апостолов, човекът на Симитли за парламента, от гражданската квота в листата на ГЕРБ, последен 22-ри номер, категорично участва в пренареждането на листата. Подкрепата за Стефан гарантира депутатското му място.

Значителна подкрепа в щаба на Апостолов и ГЕРБ Симитли очакват и от съседната община Кресна, откъдето също бе номиниран Апостолов за кандидат-депутат.

Стефан Апостолов спечели с много човешки послания, реалистични идеи и адекватни обещания. Идеята му е за силна социална подкрепа, за лоби за младите в парламента, за отстояване на основната му мисъл, смисъла му за участие в политиката и изборите: „Повече деца за България“.

Апостолов е категоричен, че ще дарява от заплатата си парите за ин-витро процедури на семейства с репродуктивни проблеми, по негова инициатива партия ГЕРБ дописа в управленската си програма и приоритетите държавно финансиране на ин-витро процедурите за всички семейства, колкото опити са необходими. 

 

КОМЕНТАРИ

Гост17:01 - 27.03.2017
Това момче да не е син на кмета на Симитли или е съвпадение на имена ?
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK