Става ясен последният 1/2-финалист за Купата на България

Снимка: startphoto.bg

Днес на стадиона в Кърджали ще се срещнат "Арда " и ЦСКА 1948

Отборите на Арда и ФК ЦСКА 1948 ще определят днес от 18,30 часа на стадиона в Кърджали последният 1/2-финалист в турнира за Купата на България.

До тази фаза на надпреварата вече достигнаха тимовете на Лудогорец, Локомотив (София) и Черно море, който сензационно отстрани лидера в efbet Лига ЦСКА насред "Армията".

Продължаването и спечелването евентуално на Купата е сред целите и на двата съперника, които гонят участие в евротурнирите, коментира Топспорт.

През сезона досега Арда и ФК ЦСКА 1948 вече играха два пъти помежду си, като победата неизменно беше за отбора, воден от Тодор Янчев, който спечели с по 1:0.

В състава на Арда също не липсва мотивация. Воденият от Александър Тунчев отбор записа три загуби в последните си 4 мача от първенството и ще се опита да се завърне на победния път.

Тодор Янчев няма да може да разчита на двама от основните си играчи в състава. Елитон и Георги Русев ще пропуснат срещата на "Арена Арда", тъй като са наказани заради натрупани картони, а очакванията са техните места да бъдат заети от Симеон Петров и Бирсент Карагарен.

Наставникът на домакините Тунчев няма сериозни кадрови проблеми и ще заложи на най-доброто, за да класира отбора си на полуфинал.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK