Стартира приемът на документи за втората предварителна изпитна сесия в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Снимка: Infomreja.bg

Днес стартира приемът на документи за втората предварителна кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“, която ще се проведе на 20 и 21 април 2019 г. Крайният срок за подаване на документи за явяване на изпити е 18 април 2019 г.

Изпитите по български език, история на България, география на България, биология, английски език и математика ще се проведат на 20 април 2019 г. (събота). На същата дата ще се състоят и практическите изпити по вид спорт, рисуване и музика. Практическият комплексен изпит по физическа подготовка ще се проведе на 21 април 2019 г. (неделя).

Междувременно всеки работен петък до 17 юни и всеки ден от 17 юни до 5 юли 2019 г. в университета се провеждат електронни изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език.

Таксите за явяване на електронни изпити се заплащат в деня на изпита до един час преди неговото начало. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.

Редовната изпитна сесия за кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще се проведе през месец юни. Желаещите да се обучават в университета подават своите документи от 27 май до 5 юни 2019 г. Изпитите ще се проведат на 7, 8 и 9 юни 2019 г.

Необходимите документи за явяване на изпит са: заявление по образец и квитанция за платена такса за всеки конкурсен изпит в размер на 30.00 лева. Документите се подават в зала 1102А на Учебен корпус №1, онлайн на адрес http://ksk.swu.bg (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидатстудентските бюра в страната.

Първият етап на класирането ще бъде обявен на 12 юли 2019 г., а вторият на 18 юли 2019 г.

Подробна информация и пълния график за кандидатстудентските изпити можете да откриете на официалния сайт на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – www.swu.bg.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2
loading...