Старши комисар Пламен Томов е новият директор на ОДМВР - Монтана

Снимка: МВР

Днес той бе официално представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министър Кирил Ценкин

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август т.г. за директор на Областната дирекция на МВР в гр. Монтана е назначен старши комисар Пламен Томов. Днес той бе официално представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министър Кирил Ценкин,съобщават от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Новият ръководител благодари на ръководството на МВР за гласуваното доверие, като заяви, че ще работи за подобряване на организацията на работа в полицейската дирекция и надграждане на постигнатите резултати. Той благодари на предшественика си за добре свършената работа и изрази увереност, че ще продължи да изпълнява с колегите си служебните задължения с отговорност и професионализъм.

Старши комисар Пламен Томов е роден през 1976 г. в гр. Лом. Завършил е  висше образование в Академия на  МВР  гр. София, специалност “Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, има и магистърска степен по „Право“ ЮЗУ гр. Благоевград. Професионалната му кариера в МВР започва през 2001 г.  като разузнавач в сектор БОП при ОДМВР -Монтана.

 Заемал е още длъжностите началник група, началник сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в полицейската дирекция и началник на Районно  управление – АЕЦ - Козлодуй при ОДМВР-Враца. В продължение на две години /2019 г-2021/ е изпълнявал длъжността директор на ОДМВР-Монтана. През последните две години е работил в оперативна служба на ОДМВР-Монтана.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK