Станислав Горов, кандидатите за общински съветници и кметове закриха предизборната си кампания в Кочериново

Снимки: С. Горов

„ТВОЯТ ГЛАС ПРОМЕНЯ ТВОЕТО УТРЕ“

Кандидатът за кмет на КП „Граждани за Общината“ Станислав Горов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства закриха предизборната си кампания със заключително събрание в Кочериново.

Предизборната кампания за местните избори, които ще се проведат на 29-и октомври, е към своя край. Тази неделя жителите на Община Кочериново ще трябва да направят изключително важен избор, от който ще зависи бъдещето на общинския център и малките населени места.

През последния месец Станислав Горов, кандидат за кмет на Община Кочериново от КП „Граждани за Общината“, подкрепен от БСП – Кочериново, ПП „Има такъв народ“ и ПП „Български възход“ проведе редица срещи с жителите на общинския център и селата. Срещи, на които той бе заедно с кандидатите за общински съветници от листата, на която е водач и кандидатите за кметове на кметства.

Събранията протекоха така, както беше обещано – в дух на диалогичност, в обсъждане на проблеми и набелязване на конкретни мерки за тяхното решава. Съставена бе книжка с 14 основни приоритета и мерки за решаване на най-наболелите проблеми, на базата на които ще бъде изготвена управленската програма на Станислав Горов за мандат 2023 – 2027 година, ако жителите на Община Кочериново му гласуват необходимото доверие.

Заключителното събрание на кандидата за кмет Станислав Горов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства се състоя в град Кочериново. Там, те получиха силна подкрепа не само от жителите на общинския център, но и от областния координатор на ПП „Има такъв народ“ Снежанка Траянска и Росен Димитров от ПП „Български възход“, които заявиха, че твърдо застават зад кандидатурата на Станислав Горов.

Те го определиха като енергичен и амбициозен млад човек, който има натрупан професионален, житейски и управленски опит. Стъпил е здраво на земята и има желанието да бъде постигната реална промяна в Община Кочериново, която ще гарантира по-добър живот за всички хора.

Кандидатът за кмет Станислав Горов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства също представиха своята равносметка от проведените срещи и обещаха на своите съграждани, че както до сега, така и за в бъдеще ще продължат да работят за развитието на Община Кочериново и никога няма да спрат да бъдат обикновени хора, които защитават интересите на своето родно място и на хората, които са най-голямото богатство на всеки град и село!

„ТВОЯТ ГЛАС ПРОМЕНЯ ТВОЕТО УТРЕ“ бе мотото, под което преминаха всички срещи, а финалните слова към хората, дошли да чуят какво имат да им кажат кандидатът за кмет Станислав Горов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства бяха: „НИЕ СМЕ ЕДНИ ОТ ВАС!“.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//