Станислав Башов оглави Лидер в Гоце Делчев

Валери Манов и Станислав Башов, снимки: ПП Лидер - Гоце Делчев

Изцяло нова структура на ПП Лидер учредиха 20 млади жители на Гоце Делчев.

За председател на общинската организация на проведеното в сряда вечерта учредително събрание бе избран Станислав Башов. Негов заместник стана Димитър Парасков, а секретар - Костадин Винтов.

Двете дами Рени Жбантова и Боряна Вълчева пък са членовете в ръководството на новия партиен съвет на Лидер.

"Ние сме бизнес партия и като такава единствената ни цел е създаване на нови работни места. Имаме структури в Банско, Якоруда, Струмяни и Симитли. Ще работим усилено за присъствието на партията в Общинския съвет в Гоце Делчев, а целта ни е на местните избори през 2015 г. да се поздравим поне с трима общински съветници", заявиха новоизбраните водачи на учредената партия в Гоце Делчев.

Областният координатор Валери Манов - управител на мина "Ораново" - Симитли, и изпълнителният директор на ТЕЦ "Бобов дол" Петър Петров, който е организационен секретар на Лидер, присъстваха на събранието.

Партия Лидер няма да има собствена листа за евровота, тя ще даде подкрепата си за листата на Коалиция за България, без да подписва споразумение за това, заявиха още от партията.

Предстои изграждане на партийни структури и в общините Хаджидимово и Сатовча.

 

Петър Петров

КОМЕНТАРИ

Иван12:12 - 01.03.2014
Този нали беше от БСП кога стана Лидер?
kk19:32 - 28.02.2014
нито е нещо ново, нито има промяна! спестяват си рушветите, като назначават свои хора за съветници! пък и лихвари, на всичкото отгоре!колко ли съдби са разбили и колко хора са ограбили! младите и амбициозни хора градят икономика, а не се занимават с лихварство! явно иванчо и марийка са познати на новопартийците и сега се подмазват! явно подкрепят и УБИЕЦА от ораново! аман от кърлежи и глисти!
аз19:23 - 28.02.2014
Добре кауза,но изгубена!Позлитиката е мръсно нещо и сами ще се убедите в това.Водещите партии ще ви съсипят.Така са се вкопчили във властта че няма пускане.Затова ще си измрем всичките.Ура за Бълагаия!
Иван Г19:10 - 28.02.2014
Много негативизъм в нашето общество.Много спекулации , задкулисни игри и корупция има в нашата мила България.Не познавам никой от новоизбраното ръководство на ПП ЛИДЕР.НО,виждам младади хора както мими коментира по-горе,надявам се именно те да се нгърбят с тежката задача и да се опитат с всички сили да променят моментното кризистно стътуткво в нашата държава. Три партии управляват вече две деситилетия,положението става все по-лошо за обикновенния човек,а ние не търсим никаква промяна.Както е казъл един мъдрец:Чоек трябва да търси винаги промяната,защото новото е по-добро от старото. АЗ СЪМ ЗА ПРОМЯНА и тази промяна да вкара в затвора тези довели ни до тук. Надявам се тези млади и амбицирани хора да не ме разочароват както всички и да не забравят от къде са тръгнали.

FACEBOOK