Станаха ясни контролите на Пирин в Турция

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин ще изиграе общо 6 контроли по време на подготвителния лагер в Турция. Пет от контролите са вече ясни, а за шестата ще се избира между два съперника.

Серията от мачове започва на 29 януари с двубой срещу румънския Волунтари. На 31 януари е мачът Пирин – Подбескидзе (Полша), а на 3 февруари Пирин ще играе срещу един от двата сръбски тима Раднички Ниш или Нови Пазар.

На 4 февруари е фиксиран мач с Каспи Актау от Казахстан. На 7-и е двубоят със Сабуратло Тбилиси, а последният мач в Турция ще е отново с казахстански отбор – Окжетпес Кокшетау.

Единственият отбор от по-долна дивизия е Каспи Актау, когато орлетата ще изиграят две контроли в два последователни дни. Началните часове на двубоите ще станат ясни на по-късен етап.

Междувременно отборът на Пирин се аклиматизира добре в турския град Алания. Приятно време за тренировки посрещна орлетата, които днес сутринта направиха първо занимание.

Всички състезатели са здрави, като единствено Маркиньос тръгна с леки болки в коляното, които обаче не му пречат да участва в заниманията.

 

КОМЕНТАРИ

Фен на отбора18:36 - 25.01.2016
Какви контроли без Антонио Хаджииванов?
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK