Стадионът в Гоце Делчев с лиценз, Пирин ГД приема в събота Локо Сф

снимка: infomreja.bg, архив

Представители на лицензионната комисия на БФС инспектираха за последно преди дни стадиона в Гоце Делчев. Заключението е, че със сигурност спортното съоръжение получава лиценз и тази събота ФК "Пирин" - Гоце Делчев ще играе мача от първия кръг на новото първенство в „А” група с  Локомотив" - София на собствен терен.

Оказа се, че вложената от Община Гоце Делчев крупна сума за цялостен ремонт на тревното покритие е поредната добра инвестиция, спомогнала стадионът да получи лиценз за новия шампионат.

Двубоят Пирин ГД - Локо Сф е събота от 18:30 часа. Билетите за мача ще се продават на цена от 5 лева, а за ученици и пенсионери - 2 лева.

Клубният началник Асен Трендафилов, заедно с административния директор Иван Близнаков, картотекираха 27 играчи в БФС за новия сезон.

Сред новите имена са юношата на отбора Мариян Ловков и Мартин Газиев, който се пребори с коварна болест и вече е в отлична форма.

В 27-те не влизат нападателят Виктор Шишков, който е  преминал в първодивизионен арменски клуб, и защитникът Атанас Дреновички, за когото се говори, че е пред подписване с ЦСКА.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK