Стадионът в Гоце Делчев получи лиценз, в неделя пиринци играят с „Миньор“ на собствен терен

снимка: Община Гоце Делчев, архив

Новакът в "А" група ФК "Пирин" - Гоце Делчев в неделя от 18 часа ще изиграе първия си домакински мач от новото първенство на собствен терен с "Миньор" - Перник. Дългоочакваната новина, която с нетърпение чакаха футболисти и фенове на гоцеделчевския футболен тим, бе съобщена днес, след като лицензионната комисия към БФС одобри направените ремонти и официално лицензира спортното съоръжение. 

Комисията от БФС, председателствана от Красин Кръстев, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, общински служители, представители на фирмата изпълнител и ръководството на футболния клуб направиха щателен оглед на извършените строително-ремонтни дейности. 

Проверяващите дадоха положителна оценка на свършеното за изключително краткия период по стадиона. Леките забележки по отношение на ремонта ще бъдат отстранени до неделя, увери градоначалникът Владимир Москов.

Първият домакински мач на ФК "Пирин" - Гоце Делчев е тази неделя. Премиерът Бойко Борисов няма да успее да дойде за откриването на обновения стадион и да изгледа мача с "Миньор" - Перник, но ще присъства на следващия мач на пиринци на собствен терен - на 25 август, когато неврокопчани ще играят с шампиона "Лудогорец" - Разград.

 

КОМЕНТАРИ

sdfghjkl11:19 - 09.08.2012
dogodina v shampionska liga
samo levski08:50 - 09.08.2012
aide PIRIN MA$KAI NARED
Пирин09:32 - 08.08.2012
Супер! Мачкай Пирин!
tit08:59 - 08.08.2012
Go, go, go PIRIN!!!

FACEBOOK