Стадионът в Гоце Делчев готов до 30 юли, Борисов гледа първия домакински мач на „Пирин“

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

До 30 юли ремонтните дейности на стадиона в Гоце Делчев ще приключат и местният футболен тим ще играе първия мач от новия шампионат на собствен терен. Ще бъде изместен центърът на стадиона така, че да бъде удобно за телевизиите да снимат и предават директно футболните срещи. 

В момента се полагат кабелите за озвучаване, работи се усилено и по изграждането на отделния сектор, който ще бъде предназначен изцяло за феновете на гостуващите отбори, и на входа към него.

Нови тоалетни, бани и всички необходими подобрения ще бъдат изпълнени стриктно до края на месеца, заяви главният архитект на Община Гоце Делчев Георги Скрижовски, който днес заедно с кмета Владимир Москов инспектира работата на няколкото строителни фирми, работещи по модернизирането на гоцеделчевския стадион.

Градоначалникът е успял да осигури договорените средства от общинския бюджет за футболния клуб "Пирин" - Гоце Делчев, които се инвестират в спортното съоръжение. Отделно от това малко над половин милион лева е осигурил за ремонта на стадиона и премиерът Бойко Борисов.

На първия домакински мач на "Пирин" - Гоце Делчев, който посреща "Миньор" - Перник, на скамейките сред феновете ще бъдат министър-председателят, кметът на града и депутати, които ще открият новите придобивки за футболистите и жителите на Гоце Делчев, а именно  рехабилитираните улици, обновения градски парк и модернизирания стадион.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg
снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg
снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg
снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Gerb13:20 - 11.07.2012
Жоро Андонов е номер едно
Анко06:53 - 11.07.2012
Ако снимките са актуални, как за по-малко от 20 дни ще завърши изцяло ремонта, не знам. Дано не се отрази на качеството на строежа.
невро-копи01:30 - 11.07.2012
само пирин
Бръмбар01:10 - 11.07.2012
Е, как така липсва фактът, че Георги Андонов навил Бойко Борисов да даде парите за стадиона?! Бива ли така да не зачитате заслуги, обявени в заглавие на статия от преди :) Или сега градим имидж на Москов?

FACEBOOK