Спряха тока на закрития басейн в Благоевград

снимка: Община Благоевград, архив

Минути преди обяд днес служители на ЧЕЗ България пристигнали в сградата на закрития плувен басейн в Благоевград, за да дръпнат шалтера.

Очевидци разказаха за ИНФОМРЕЖА, че електротехниците представили документи, от които е видно, че концесионерът на плувния комплекс Николай Галчев не е плащал задълженията си към ЧЕЗ в продължение на няколко месеца. Според запознати ставало въпрос за сумата от 300 лв., които са платени малко след спирането на тока.

Представителите на електроразпределителното дружество правили няколко опита да се свържат с Галчев, но така и не успели.

Със спирането на тока, спря работата и на всички помпи и електроуреди в сградата на закрития басейн. Децата, който по това време провеждали тренировка по плуване, не успели дори да се изкъпят.

"Осветлението е възстановено и плувният комплекс поднови работата си. Ако от ЧЕЗ се бяха свързали с нас и ни бяха предупредили,  нямаше да допуснем това да се случи и да бъде провалена тренировката на децата.  Уверяваме, че плувният басейн ще продължи да работи, за да могат децата на Благоевград да има къде да спортуват", заяви Славина Дончева, пресаташе на фирмата концесионер "Галчев Холдинг".

 

КОМЕНТАРИ

Прес аташе ха - ха19:32 - 06.01.2012
Сметка от 300 лв. за няколко месеца ? Тоя сега да не се окаже, че краде и ток бре ? Глупаци...Сметката е междинна сума, която е платена, веднага след спирането на тока, поради недоразумение, а не заради неплащане с месеци. Въпросното ПРЕСАТАШЕ, изобщо не е давало изявления. Официалната позиция на концесионера е съвсем друга, но като не киха пари за реклама, що пък да не го захапете малко ? Заприличвате на Струма, мили мочичета, а едно време бяхте страхотни професионалисти. Май на свободния пазар професионализма не върви особено...
не не15:07 - 05.01.2012
няма грешка толкова са 300 лева в чез знаят
TRF14:58 - 05.01.2012
300 лв е смешна сума. Аз у дома плащам повече. Явно има грешка.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK