Спрягат нов специалист за треньор на "Левски"

Снимка: startphoto.bg

Николай Костов вече е бил начело на отбора

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се е спрял на Николай Костов за треньорския пост на "Герена" с помощник дългогодишният асистент на Станимир Стоилов - Саид Ибраимов, съобщава "Тема спорт".

Очаква се скоро в ръководството на вековния клуб да вземат окончателно решение кой ще води отбора през новия сезон 2023/24.

59-годишният Костов вече бе начело на Левски. През ноември 2011 той пое "сините", но записа само 11 мача начело на отбора. Девет от тях спечели, а два загуби. След поражението с 0:1 от Миньор (Перник) на "Георги Аспарухов" в края на март 2012-а Костов напусна поста.

За последно специалистът води казахстанския Актобе. Костов е бил начело още на Анортозис, Онисилос, Олимпиакос (Никозия), АЕК Ларнака, Бананц, Металург (Донецк), Карпати (Лвов), Таврия, Тосно, Ботев (Пловдив), Стал и Шахтьор (Караганди).

Доскоро се смяташе, че от новия сезон начело на Левски ще е Саво Милошевич. Бившият сръбски национал беше за преговори в София, но след това не пристигна за баража срещу Арда, което навежда на мисълта, че едва ли ще започне работа на "Герена".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK