Спортно шоу „Мама, татко и аз” събра в Разлог учители, ученици и родители

снимки: Община Разлог

Спортният празник „Мама, татко и аз” събра за поредна година учители, ученици и техните родители в спортна зала „Септември” в Разлог.

Спортните игри са посветен на Деня на християнското семейство и се организират от Начално училище „Яне Сандански” в Разлог.

Традиционното състезание „Мама, татко и аз” се провежда от 2006 година с подкрепата на Община Разлог. Кметът инж. Красимир Герчев поздрави всички деца, техните учители и родители и пожела весели и честни игри.

Разделени в отбори по класове, учениците и техните родители тичаха с вързани с ластик крака, подскачаха с топка, разделно събираха отпадъци, набраха ябълки от хартиени дървета. Атрактивните спортни игри успяха за запалят спортния хъс не само у децата, но и у техните родители. Родители и деца застанаха един до друг на стартовата линия, изпълнени с желание за победа.

Спортният празник създаде незабравими емоции за всички. Публиката през цялото време окуражаваше своите фаворити. За честното протичане на състезанието следяха двама съдии.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK