Спипаха амфетамин и канабис в Кресна и Петрич след поредна полицейска акция

Снимка: Infomreja.bg, архив

Амфетамин и канабис са били открити в Кресна и Петрич при проведената поредна акция на ОДМВР-Благоевград по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества.

Вчера, около 13:40 часа в Кресна, полицейски служители на РУ-Сандански след извършена проверка на 15-годишен младеж, също от Кресна, е намерена и иззета около 2,06 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. За случая е уведомена Районната прокуратура в Сандански.

Около 15:10 часа вчера, в района на улица “Цар Борис III“ в Петрич, полицейски служители от РУ-Петрич са спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от К.И. на 22г. от село Беласица.

В хода на проверката униформените са намерили и иззели около 2,2 грама амфетамин и около 0,2 грама канабис. Случая е предаден на Районна прокуратура-Петрич. Работата продължава, твърдят полицейските органи.

Отново вчера около 18:30 часа в Петрич, след проверка на полицейски служители на РУ-Петрич в жилище, обитавано от 26 годишния К.Т. са намерени и иззети около 21 грама прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани обитателят на жилището  К.Т. и 21-годишният И.Ш. от Петрич.

По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//