Спешна кампания за малкия Гого! Кюстендилци с нова кауза

Снимки: Бетина Георгиева

По предварителна информация от лекарите, необходимата сума за операцията на Гого е 10 000€

Сдружение „Кюстендил има сърце“ стартира спешна кампания, озаглавена „Обединени за Гого“. Гого е на 8 годинки от Кюстендил. Той е с тежката диагноза детска церебрална парализа.

Семейството му се бори години наред да поддържа състоянието му стабилно, до преди броени дни, когато лекари установяват, че храната, която Гого приема влиза в белия дроб!

Лекарите в Турция са категорични: налага се на Гоги да се направи СПЕШНА животоспасяваща операция. По време на нея ще бъде поставен клапан с тръбичка в стомаха (ПЕК).

Операцията трябва да се случи най-късно в началото на януари. След преминаването на тази операция се налага да се направи и още една, поради уголемен пикочен мехур.

Към днешна дата сумата САМО за операцията е 4 000 €. Допълнително ще бъдат пращани и оферти за последващо лечение, изследванията и операции.

По предварителна информация от лекарите, става въпрос за поне 10 000€. Сума непосилна за семейството му.

До сега семейството се справяше без чужда помощ, но сега са в задънена улица.

„Времето ни притиска! Ние вярваме в магията на Коледа. Нека обединени и заедно бъдем коледното чудо за малкия Гого.

До изготвяне на дарителска сметка сумата се събира по банковата сметка на Сдружението, откъдето ще бъде платено на болницата!

Кампанията за Марти не е приключена и тече с пълна сила. Двете кампании протичат успоредно“, обяви Бетина Георгиева, председател на Сдружението

Методи за дарение:

IBAN: BG55UBBS80021047861750

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Кюстендил има Сърце

Основание: ОБЕДИНЕНИ ЗА ГОГО

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK