Собственик на хотел в знак на благодарност подари купон на медиците от МБАЛ и ЦСМП-Благоевград

снимки: личен архив

С невероятно стилен прием Атанас Пишев, управител на хотел „Парк” в местността "Бачиново" сюрпризира медиците от МБАЛ - Благоевград и Центъра за спешна медицинска помощ за професионалния им празник.

Тържеството бе в знак на благодарност за оказаната помощ на внуците на Пишев при катастрофата на 3 март тази година на главен път Е-79 край Благоевград. На Тодоровден автомобилът мерцедес с внуците на Пишев бе ударен от джип в района на Полигона.

Атанас Пишев лично благодари на всички за положениете от медиците грижи към двамата му внуци Костадинка и Атанас, чийто баща Васил е депутат в македонски парламент.

На 7 април в луксозния хотел се веселиха оказалите първа помощ лекари и персоналът на Спешно-приемно отделение, ЦСМП-Благоевград и рентгеново отделение. На приема присъстваха и лекувалите двамата пострадали лекари от отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ.

Медиците бяха трогнати и благодариха от сърце за оказаното им внимание и завинаги ще запомнят този знак на признателност към труда им за полаганите всекидневно към спешните пациенти грижи.

 

КОМЕНТАРИ

ЦСМП08:17 - 10.04.2012
Браво, най-сетне някой призна и оцени труда ни
СПО08:15 - 10.04.2012
БРаво Оля, браво д-р КРъстев! Най-страстният танц...
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK