Собственици на автомивка от Плетена направиха приказен кът с макет на щъркелово семейство за децата на клиентите си

Снимки: Златко Доспатлиев

Детски кът с пързалка, люлка и атрактивен макет на семейство щъркели в гнездо е тазгодишната изненада и сполучлива инвестиция на семейство Кафадареви от сатовчанското село Плетена, които са собственици на крайпътна автомивка в местността „Караманица”. 

Докато миналата година щъркелите на автомивката на предприемчивото семейство бяха пролетен поздрав към клиенти и преминаващи, тази година за най-малките вече има и атрактивен детски кът, където могат да играят, докато родителите им ползват бизнес услугите на Кафадареви. 

Стожерът на детския кът обаче отново са двата макета на щъркеловото гнезно и други животинки, на които се радват както децата, така и по-възрастните. 

Определено новата придобивка и тази година изненада родители и малчугани от Сатовчанско, а нашият редовен читател Златко Доспатлиев отново пръв ни изпрати снимки от оформеното в района на автомивката на семейство Кафадареви прекрасното детско кътче.

”Това са хора с големи сърца. Освен че обичат професията и бизнеса си, в обекта те се стремят да създават комфорт и приятен престой при тях за шофьорите, техните деца и семейства. За мен това не е само бизнес, а и уважение към клиентите и хората", коментира впечатленият читател на ИНФОМРЕЖА Златко Доспатлиев.

Въпреки че децата от Сатовча и района вече се радват на завърналата се наскоро двойка щъркели, макетите на красивите птици и прекрасното ново кътче се радват на все повече почитатели, които горещо подкрепят инициативната бизнес фамилия Кафедареви от Плетена.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK