Сметосъбиращите фирми забравиха кресненското село Долна Градешница. Кофите преливат, миризмите са непоносими

Снимка: Infomreja.bg

Читатели на ИНФОМРЕЖА от село Градешница, Община Кресна, изпратиха снимки на препълнени контейнери и разхвърлени покрай тях всякакви боклуци, които са били направени снощи.

Пълните и смърдящи контейнери, според читателските обяснения, се намират на метри от местния ресторант „Воденичката“ и в тях изхвърлят ежедневно боклуците си съседните няколко заведения и жителите на селото от квартала.

Оплакването на местните хора е, че сметосъбиращата фирма не си върши работата и че рядко минава да събира боклуците от препълнените контейнери.

„Повече от седмица не са минали да съберат боклука от фирмата, която обслужва нашето село. Всички контейнери преливат и миришат, а кучетата разнасят навсякъде храни, найлонови опаковки и всякакви други боклуци“, гласи сигналът до медията ни от Долна Градешница с молба, местният и общинският кмет да вземат незабавни мерки за редовното почистване на препълнените контейнери, за да се избегнат застрашаващите ги от жегите  зарази и епидемии. 

 

КОМЕНТАРИ

Стефи 3ванова16:33 - 19.08.2017
Какво е това,как може лято е ,ще се разпространят гъбички и после болести??? И искаме да сме като Европейците, как ще стане това,като не спазваме елементарните правила и то за хигиената???
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK