Служители на ОД МВР - Кюстендил отбелязаха професионалния си празник

снимки: ОД МВР - Кюстендил

Служителите на МВР в Кюстендилска област отбелязаха професионалния си празник - 5 юли и 133-годишнината от създаването на министерството със спортни състезания и тържествено събрание.

На тържествено събрание директорът на ОДМВР комисар Георги Джоглев поздрави колегите си от името на министъра на вътрешните работи и от свое име. Той благодари за получените празнични поздравления от областната управа и общинските власти и на бившите ръководители на ОДМВР, които приеха поканата му да споделят празника.

Гости на колегите си от ОДМВР – Кюстендил, бяха колеги от Полицейския участък във Враня, Република Сърбия. Директорът на полицията от Враня Сладжан Велинович поздрави българските си колеги и поднесе Почетния знак на Министерството на вътрешните работи на Сърбия като дар за нашия празник, както и икона на закрилника на Враня отец Юстин Попович.

Комисар Джоглев връчи наградите на отличените служители.

За конкретен съществен принос при изпълнение на служебните задачи и проявен професионализъм, за проявена инициативност и постигнати резултати при изпълнение на функциите си бяха наградени служители на МВР, работещи в Кюстендилска област.

Петима служители на ОДМВР – Кюстендил, са наградени от министър Цветанов с Почетен знак на МВР – гл. инспектор Георги Ванев – началник на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” е награден с Почетния знак на МВР I степен, зам. директорът комисар  Елиан Стамболийски  и началникът на РУП Дупница гл. Инспектор  Борислав Динев са  наградени с Почетния знак II степен, началникът на РУП Бобов дол гл. Инспектор Румен Сираков и началникът на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” гл. Инспектор Ганчо Десподов са наградени с Почетния знак на МВР III степен.

Със заповед на министър Цветанов е награден с обявяване на благодарност  старши полицай Ивайло Спасов от РУП Кюстендил. Със заповед на главния секретар на МВР гл. Комисар Калин Георгиев  са наградени с обявяване на благодарност  гл. Инспектор Емануил Найденски – РУП Кюстендил, инспектор Даниел Илиев – РУП Дупница, и инспектор Емил Владимиров – РУП Кюстендил.

Директорът на ОДМВР Кюстендил комисар Георги Джоглев награждава  с обявяване на благодарност 87 служители и 37 – с писмена похвала. 

44 са наградените служители от ОУПБЗН. Един от тях е награден от главния секретар на МВР Калин Георгиев с обявяване на благодарност за спасяването на кюстендилка и внучето й от горяща жилищна сграда – Николай Кирилов, служител на РСПБЗН Кюстендил; 5-ма служители са наградени с обявяване на благодарност от директора на ГД ПБЗН гл. Комисар Николай Николов – гл. Инспектор Румен Цонев н-к сектор в ОУПБЗН, гл. Инспектор Светослав Георгиев – н-к сектор в ОУПБЗН,  инспектор Ивета Борисова от ОКИЦ – ОУПБЗН, командирът на екип гл. спасител Мирослав Мирков и спасителят Станислав Василев от ОУПБЗН. 16 служители  на управлението са наградени от заместник директорите на Главна дирекция ПБЗН и 22- ма от началника на ОУПБЗН комисар Гроздан Христов с обявяване на благодарност.

69 са наградените служители от Регионална дирекция “Гранична полиция” и граничните полицейски управление Благоевград, Златарево и Гюешево. Временно назначеният на длъжността зам.директор на РДГП – Кюстендил, Александър Кръстев е награден от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов с обявяване на благодарност; от главния секретар на МВР са наградени с обявяване на благодарност началникът на сектор Росен Стоименов и разследващият полицай Наско Кадийски – РДГП; от директора на Главна дирекция “Гранична полиция” гл. Комисар Захарин Пенов наградите са за Ангел Пашалиев от ГПУ Благоевград, Красимир Георгиев от РДГП, Николай Николов от РДГП, и Станка Влахова от ГПУ Благоевград.

Директорът на РДГП – Кюстендил комисар В. Демиревски награждава с писмена похвала 62-ма служители от дирекцията и граничните полицейски управления. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK